Hotel Yugoslavia

Cijena od:
50€
Tražite smještaj u Nikšiću?
Hotel Yugoslavia nudi jedinstven ugođaj.

U urbanom dijelu grada a opet izolovan od buke i gradske gužve, na samo 5 minuta šetnje od samog centra nalazi se hotel Yugoslavia.

Hotel i restoran Yugoslavia smješten je u samom centru Nikšića. Nastavljamo sa poznatom politikom postavljanja visokih standarda u hotelskom i ugostiteljskom poslovanju. Velikim ulaganjima u rekonstrukciju nekadašnjeg hotela Sindčel, ovaj objekat sada sa ponosom predstavljamo kao pečat velikog truda i jedinstvenih ideja. Hotel nosi zvučni naziv nekadašnje zemlje i nekadašnjeg ideala. Simbolično i nostalgično vezujemo naziv hotela za neka lijepa vremena i istinske vrijednosti. Hotel Yugoslavia u gradu pod Trebjesom je idealno mjesto za poslovne ljude, turiste u prolazu, ali i za porodični odmor. Pokušali smo da samu ideju oživimo i dočaramo i kroz čitav enterijer hotela. Kroz restoran, sobe i kafeteriju (Klub213), posjetioci će moći da se prisjete i da uživaju u motivima i slikama proslavljenih jugoslovenskih velikana. Pored navedenih sadržaja u hotelu Yugoslavia možete organizovati konferencije, seminare, okrugle stolove, team building i ostale vrste događaja ili proslava uz logističku podršku i ketering (kafe pauza, zakuska, ručak, koktel..). Uz dvije restoranske sale, dvije sale za konferencije i velikom bioskopskom salom pružamo Vam mogućnost da događaje organizujete baš kako ste zamislili.

Sobe i apartmani

Hotelski sadržaji:

De Lux Apartman (3+1)
Standard Sobe (Twin)
Standard Sobe (Francuski)
Standard Sobe (Single)
Restoran
Lounge Bar – Klub 213
Konferencijske Sale
Bioskop – Scena 213
Parking
Garaža za motore i bicikle
Terasa
Wifi Internet
Milky palačinke

Restoran Yugoslavia

Restoran Yugoslavia je savršen izbor za sve prilike, smješten u centru Nikšića u istoimenom hotelu. Raznovrstan jelovnik, sa tradicionalnom i internacionalnom kuhinjom će probuditi Vaša čula. Na načem meniju pored tradicionalnih jela – kačamaka, priganica, predjela sa odličnom crnogorskom pršutom i sirom, roštilja na ćumuru; možete naći i biftek na žaru, T – bone steak, divlju ribu i ostale mediteranske specijalitete.

Mjesto koje odiše tradicijom, sofisticiranim enterijerom, elegantnim i udobnim namještajem, intimom. Kao i profesionalan, uslužan i ljubazan tim, učinice vaš boravak jos prijatnijim.

Posebnu pažnju posvetili smo jelovniku i samom odabiru jela. Akcenat na ponudu restorana je vizuelna kreativnost i harmonija ukusa serviranih jela. Tradicionalna kuhinja je u Crnoj Gori, kao riznica mirisa i ukusa, nastala sudaranjem različitih kultura koje su bile na ovim prostorima. Posjetite nas i uvjerite se da smo najbolji izbor.

MILKY PALAČINKARNICA

Pored Zagreba, Beograda, Novog Sada, Banja Luke, Skoplja, Podgorice itd. od sada u Nikšiću i to u sklopu hotela Yugoslavia, otvorena je Milky palačinkarnica, jedna od najpoznatijih u regionu. 

Ukoliko ste ljubitelj slatkiša ili konkretno ove poslastice, otvorili smo pravo mjesto za vas. 

Milky je poznat po kvalitetu, ukusu svojih palačinki a i po kreativnosti. 

Iz raznovrsnog asortimana našeg jelovnika odaberite i sastavite palačinku kakvu Vi volite.  Bilo da volite slatke ili slane palačinke, Milky je pravi uvijek pravi izbor.

Galerija

Pozovite nas

+382 40 283 100

Adresa: 

Danila Bojovica bb, Nikšić 81400, Montenegro

Email: 

info@hotelyugoslavia.me

Rezervacija