Hotel Trebjesa

Cijena od:
50€
Trebjesa je raj za sve one koji traže oazu mira, za sportiste i
rekreativce, kutak za hedoniste i “pluća-grada” za sve one željne čistog vazduha.

Park šuma Trebjesa, gdje se nalazi i hotel, je u samom centru grada a jedno je od najpoznatijih izletišta kako za naše sugrađane tako i za sve ljubitelje prirode.

Ovo mjesto je više od običnog brda obraslog četinarskom šumom. Trebjesa je raj za sve one koji traže oazu mira, za sportiste i rekreativce, kutak za hedoniste i “pluća-grada” za sve one željne čistog vazduha.

Na vrhu brda nalazi se istoimeni hotel, jedan od simbola Nikšića, koji pored ugostiteljskih usluga ima i vidikovac sa kojeg se pruža najljepši pogled na grad. Sagrađen je i otvoren sedamdesetih godina prošlog vijeka i djelo je poznatog arhitekte Slobodana Vukajlovića. U početku je nosio naziv motel “Jastreb” jer njegova spoljašnost simbolizuje pticu zamahnutih krila. U prilog njegovoj ljepoti govori i istorijska činjenica da je italijanski industrijalac Đuzepe Kalabreze nakon prve posjete tadašnjem motelu poželio da isti takav objekat krasi italijansku obalu. Tako je Slobodan Vukajlović projektovao hotel Grotta Regina (Kraljica pećina) u mjestu Tora a Mare kod Barija.

Nekada najljepši ugostiteljski objekat – motel Trebjesa, zahvaljujući firmi “Helada Mont” je 2012.godine ponovo postao idealno mjesto, kako za odmor, dobru kafu, bogatu kuhinju tako i za miran san. Unutrašnjost i spoljašnjost hotela su potpuno adaptirana i kategorisan je kao mali hotel Trebjesa sa četiri zvjezdice.

Hotel Trebjesa je dobitnik WILD BEAUTY AWARD 2012 u kategoriji najbolji mali hotel u Crnoj Gori i Travel & Hospitality Award za UNIQUE HOTEL FOR THE YEAR 2018.

Sve sobe u hotelu su posebno uređene, o cemu svjedoči njihov moderan i elegantan dekor. Prirodni materijali, kao i elegantan drveni namještaj daju svjež, čist i prefinjen izgled, što ce vam uz ljubazno osoblje i gostoprimstvo omogućiti da se osjećate kao kod kuće. Hotel raspolaže sa 8 soba, koje su raspoređene na dva sprata, od kojih svaka ima čaroban pogled na park šumu Trebjesu i grad Nikšić.

Sobe i apartmani

Hotelski sadržaji:

8 Smještajnih jedinica
Restoranskom salom
Lounge bar-om
2 Terase
Besplatnim parkingom
Dječijim igralištem
Rent a bike uslugom

Restoran i lounge bar

Hotel “Trebjesa” ima restoran i lounge bar sa veoma bogatim menijem mediteranske ali i tradicionalne, nacionalne kuhinje i dvije prostrane terase sa kojih se pruža predivan pogleda. Moderna jela, lagana zakuska kao i bogata vinska karta u posebnom ambijentu, neće vas ostaviti ravnodušnim.

Naš restoran je idealno i intimno mjesto za organizovanje privatnih proslava, poslovnih i formalnih ručkova i porodičnih okupljanja.

Za posjetioce hotela je obezbjeđen dobro organizovan i osvjetljen parking prostor.

Pored kvalitetne i raznovrsne ponude u hotelu ce vas dočekati ljubazno osoblje – tim čiju kreativnost garantuje kombinacija iskustva, mladosti, znanja i stručnosti. Poseban ambijent koji karakteriše samo planinske hotele, kvalitetan objekat i usluga biće dostupni svima zahvaljujući pristupačnim cijenama.

MILKY PALAČINKARNICA

Pored Zagreba, Beograda, Novog Sada, Banja Luke, Skoplja, Podgorice itd. od sada u Nikšiću i to u sklopu hotela Yugoslavia, otvorena je Milky palačinkarnica, jedna od najpoznatijih u regionu. 

Ukoliko ste ljubitelj slatkiša ili konkretno ove poslastice, otvorili smo pravo mjesto za vas. 

Milky je poznat po kvalitetu, ukusu svojih palačinki a i po kreativnosti. 

Iz raznovrsnog asortimana našeg jelovnika odaberite i sastavite palačinku kakvu Vi volite.  Bilo da volite slatke ili slane palačinke, Milky je pravi uvijek pravi izbor.

Galerija

Pozovite nas

+382 77 200 060, +382 68 200 060

Adresa: 

TREBJESA BB, NIKŠIĆ, CRNA GORA

Email: 

info@hoteltrebjesa.me

Rezervacija