Hotel Helada

Cijena od:
90€
12 komfornih, luksuzno opremljenih soba Hotela “Helada”, do kojih se
može doći i liftom su ono što Vam je potrebno za odmor.

Na samom jugu velikog Jadranskog mora a u centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva nalazi se Tivat i Apartmani Helada.

Na samom jugu velikog Jadranskog mora a u centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva nalazi se Tivat i Apartmani Helada. Iako je najmlađi grad u Bokokotorskom zalivu, pa i na Crnogorskom primorju Tivat je postao jako interesantna i atraktivna destinacija. Ovo područje ima više od 160 sunčanih dana i sezona traje i do 6 mjeseci. Luksuzan Hotel “Helada” plijeni svojom različitošću. Spoj rustičnog i modernog prožimaju se kroz cijelo arhitektonsko zdanje. Na samom ulazu dočekaće Vas ljubazno, uvijek nasmijano osoblje.

Pogled na more ili planinu, sadnice smokve pored samog balkona ostavljaju naročit utisak. Sobe su raspoređene na 3 sprata i kategorisane su u 2 tipa STANDARD I DE LUX, gosti imaju mogućnost izbora smještajne jedinice sa 2 odvojena ležaja ili sa francuskim ležajevima. Sve sobe su elegantno opremljene a pojedine sobe odlično upotpunjuju i prostrane terase, koje su pogodne kako za popodnevni odmor, ili kafu uz upijanje i mirisa i zvuka mora, tako i za uživanje u suncu ili neki vid porodičnog okupljanja.

Nedaleko od hotelskog objekta smjesteni su i apartmani Helada. Apartmani Helada posluju u sklopu hotela Helada i udaljeni su svega 200m od objekta. Prijava i odjava gostiju obavlja se na recepciji hotela Helada. Apartmani su moderno opremljeni i nalaze se na atraktivnoj lokaciji u Tivtu, svega 1km od centra grada i luke Porto Montenegro. Izolovani od gradske buke, Helada Apartmani su idealni za porodični odmor. U ponudi imamo 7 apartmana, koji su kategorisani u 4 tipa – STANDARD, STUDIO, TRIPLE BED i SINGLE. Apartmani su opremljeni card lock sistemom, klimom, prostorom za sjedenje, kuhinjom, toaletom, flat screen TV-om(satelitski program), besplatnim Wi-Fi, besplatnim parkingom i privatnim ulazom.

Sobe i apartmani

Hotelski sadržaji:

12 smještajnih jedinica
Restoranskom salom
Lounge bar-om
2 Terase
Besplatnim obezbijeđenim i osvijetljenim parkingom
Besplatnim transferom od tivatskog aerodroma do hotela i obratno
Lift

Restoran

Restoran se nalazi na samom ulazu u hotel. Ljubazno osoblje uz odlično poznavanje svih karakteristika i tajni naše kuhinje, prijatan ambijent i udoban enterijer učiniće naš restoran idealnim mjestom za Vaša porodična, poslovna ili bilo koja druga okupljanja pa i slavlja. U pogledu gastronomske ponude, trudimo se biti raznovrsni i potpuni. Tako u našem restoranu možete konzumirati jela kako mediteranske tako i naše tradicionalne nacionalne kuhinje.

Uživanje u gastronomskoj ponudi i svim vrstima alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, zdravih smutija u prijatnom ambijentu čine užitak koji treba osjetiti.

Sunčana terasa iznad restorana idealno je mjesto za kafu i uživanje.

MILKY PALAČINKARNICA

Pored Zagreba, Beograda, Novog Sada, Banja Luke, Skoplja, Podgorice itd. od sada u Nikšiću i to u sklopu hotela Yugoslavia, otvorena je Milky palačinkarnica, jedna od najpoznatijih u regionu. 

Ukoliko ste ljubitelj slatkiša ili konkretno ove poslastice, otvorili smo pravo mjesto za vas. 

Milky je poznat po kvalitetu, ukusu svojih palačinki a i po kreativnosti. 

Iz raznovrsnog asortimana našeg jelovnika odaberite i sastavite palačinku kakvu Vi volite.  Bilo da volite slatke ili slane palačinke, Milky je pravi uvijek pravi izbor.

Galerija

Pozovite nas

+382 32 663 322

Adresa: 

Belani bb, 85320 Tivat, Montenegro

Email: 

info@hotelhelada.me

Rezervacija