Hotel Yugoslavia

Cijena od:
35€
Nikšić, grad mladosti i velikog srca, tradicionalnog gostoprimstva
sada je bogatiji za još jedan ugostiteljski objekat.

U urbanom dijelu grada a opet izolovan od buke i gradske gužve, na samo 5 minuta šetnje od samog centra nalazi se hotel Yugoslavia.

Pored hotela Trebjesa u Nikšiću i hotela Helada u Tivtu, u vlasništvu kompanije Helada-Mont sada i još jedan reprezentativan objekat, hotel Yugoslavia. Nastavljamo sa poznatom politikom postavljanja visokih standarda u hotelskom i ugostiteljskom poslovanju. Velikim ulaganjima u rekonstrukciju nekadašnjeg hotela Sindčel, ovaj objekat sada sa ponosom predstavljamo kao pečat velikog truda i jedinstvenih ideja. Hotel nosi zvučni naziv nekadašnje zemlje i nekadašnjeg ideala. Simbolično i nostalgično vezujemo naziv hotela za neka lijepa vremena i istinske vrijednosti. Hotel Yugoslavia u gradu pod Trebjesom je idealno mjesto za sve ljude koji ne grade Berlinske zidove između sebe već su spremni na nove avanture i poznanstva. Pokušali smo da samu ideju oživimo i dočaramo i kroz čitav enterijer hotela. Kroz prostorije hotela, posjetioci će moći da se prisjete i da uživaju u motivima i slikama proslavljenih jugoslovenskih velikana iz muzičkog, filmskog i sportskog života Jugoslavije. Zajedno, oživjećemo uspomene na jednu malu filmsku naciju, sportsku velesilu i muzičke ideale.

Sobe i apartmani

Hotelski sadržaji:

De Lux Apartman (3+1)
Standard Sobe (Twin)
Standard Sobe (Francuski)
Standard Sobe (Single)
Restoran
Lounge Bar – Klub 213
Konferencijske Sale
Bioskop – Scena 213
Parking
Garaža za motore i bicikle
Terasa
Wifi Internet

Restoran

Mjesto koje odiše tradicijom, sofisticiranim enterijerom, elegantnim i udobnim namještajem, intimom. Ukrašeni zidovi slikama filmskih velikana i scenama iz kultnih filmova nikoga neće ostaviti ravnodušnim i izmamiće osmjehe svim posjetiocima na samom ulasku. Prvi utisak je veoma bitan a vjerujemo da tu nijesmo pogriješili. Profesionalan, uslužan i ljubazan tim, učinice vaš boravak jos prijatnijim.

Posebnu pažnju posvetili smo jelovniku i samom odabiru jela. Akcenat na ponudu restorana je vizuelna kreativnost i harmonija ukusa serviranih jela. Tradicionalna kuhinja je u Crnoj Gori, kao riznica mirisa i ukusa, nastala sudaranjem različitih kultura koje su bile na ovim prostorima.

U našem restoranu možete, pored tradicionalnih jela kao što su cicvara i kačamak, probati i mediteranske riblje specijalitete i specijalitete kuće koji simbolično daju pečat samom nazivu i ideji hotela, Yugoslavia. Makedonska kremenadla, Ljubljanski biftek, Zagrebačka piletina su samo neka od interesantnih jela koja će zaintrigirati vaša čula.

MILKY PALAČINKARNICA

Pored Zagreba, Beograda, Novog Sada, Banja Luke, Skoplja, Podgorice itd. od sada u Nikšiću i to u sklopu hotela Yugoslavia, otvorena je Milky palačinkarnica, jedna od najpoznatijih u regionu. 

Ukoliko ste ljubitelj slatkiša ili konkretno ove poslastice, otvorili smo pravo mjesto za vas. 

Milky je poznat po kvalitetu, ukusu svojih palačinki a i po kreativnosti. 

Iz raznovrsnog asortimana našeg jelovnika odaberite i sastavite palačinku kakvu Vi volite.  Bilo da volite slatke ili slane palačinke, Milky je pravi uvijek pravi izbor.

Galerija

Pozovite nas

+382 40 283 100

Adresa: 

Danila Bojovica bb, Nikšić 81400, Montenegro

Email: 

info@hotelyugoslavia.me

Rezervacija